Esra - Consultancy
Diensten

Een (online) gesprek om je samen-woonproject een boost te geven, een dag(deel) begeleiding bij een brandend thema of juist voor langere tijd procesbegeleiding bij de ontwikkeling van je samen-woonproject? Het kan allemaal!


Geen enkel samen-wooninititiatief is hetzelfde. Daarom bestaat er dus ook geen one-size fits all oplossing of standaard werkwijze. In elk project is mijn doel om het gezamenlijk ontwikkelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. In elke situatie kijken we samen wat daarvoor nodig is.  


Hieronder staan een aantal mogelijkheden om je bij je samen-woonproject te helpen. Omdat ik kleinschalig werk, heb ik ook veel mogelijkheden om mijn werkzaamheden op jouw en jullie wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met me op en we kijken samen wat er voor jouw vraag past! 

Een laagdrempelige manier om mij het hemd van het lijf te vragen over "hoe doe je dat nou, een (e)cohousing project opzetten?".

Vraag  een vrijblijvend digitaal adviesgesprek aan via onderstaande button, waarin je  zonder verdere verplichtingen me alle vragen mag stellen die je op dat moment hebt.

Noem het workshop, noem het themadag of brandstofdag. Over onderwerpen als 'duurzaamheid', 'samen wonen' of om een volgende stap te zetten in het ontwerp van jullie woonproject.


Na een intakegesprek ontwerp ik een dag(deel) met creatieve samenwerkvormen om jullie te begeleiden de gezamenlijke stap voorwaarts te kunnen zetten!

Samen-woonwensen zijn persoonlijk, daarom is geen één begeleidingstraject hetzelfde. Ik pas mijn begeleiding aan op de behoeften en mogelijkheden van de groep.


Wanneer je mij inschakelt voor begeleiding van (een deel van) het samenbouw-proces, starten we met een intakegesprek. Op basis daarvan doe ik jullie een voorstel voor invulling van het traject en wat dat kost.

...dan wil ik eerst jou en jullie project (een klein beetje) leren kennen. Op die manier kan ik met mijn begeleiding beter aansluiten bij de vragen die jullie hebben.


Ik ben iemand die niet schuw is van creatieve mogelijkheden en vol energie een project aanpakt. Iemand die oog heeft voor technische details, maar ook voor het sociale (groeps)proces. Ik weet welke stappen wanneer gezet moeten worden en hoe lastige situaties te doorbreken. Daarnaast heb ik financieel en budgettair inzicht en weet ik m'n weg te vinden in subsidieland. Kortom, een begeleider die alles in huis heeft om jouw duurzame samen-woonproject te doen slagen!